Morgenavond mijn laatste nieuwe tour…

Lieve vrienden,

Toen ik op 7 september 2020 mijn eerste Bijbelse rondleiding via Zoom door het British Museum in Londen gaf, was ik werkloos en vrijgezel en had ik wilde plannen voor een hele serie tours. Nu ruim 1,5 jaar, 40 tours, en enkele duizenden deelnemers later, heb ik de oude wereldrijken van Egypte tot en met Medië en Perzië “bezocht” met jullie. 

Ondertussen is mijn leven nogal wat veranderd. Ik heb weer werk en ook een super lief vriendinnetje, en ondertussen is denk ik het ergste van Corona al wel voorbij.

Ik merk al een poosje dat de interesse voor Zoom tours aan het afnemen is, ik denk dat we allemaal wat “zoom moe” aan het worden zijn…. Ikzelf wel in ieder geval 😅

Ik heb besloten dat mijn nieuwe tour, morgen 27 februari, over het oude Griekenland, dan ook mijn laatste nieuwe tour gaat zijn. Er staan nog enkele oudere tours op de planning om nogmaals te houden en als daar genoeg aanmeldingen voor zijn dan zullen die nog doorgaan.

Als je van deze laatste kans wilt genieten om nog één keer een nieuwe tour mee te maken dan kun je jezelf nog opgeven voor deze tour via deze link: 

Dit is dus het einde van mijn tour-tijdperk, maar vast en zeker geen afscheid. Ik hoop dat we elkaar juist in het echt zullen gaan ontmoeten 😃

Hoe dan ook, dank je wel voor je deelname de afgelopen anderhalf jaar, misschien tot morgen, maar zo niet, wellicht tot ooit in levende lijven ☺️

Jullie vriend en tour guide 

Jan Romme