Research delen van de Medië-Perzië tour

Op dit moment ben ik hard aan het werk om de Babylonië tour te maken. Maar ondertussen kom ik natuurlijk al heel veel ander interessant materiaal tegen. Ik heb de gewoonte om zaken al vast op te slaan voor toekomstig gebruik, en daarom kan ik nu, ook al moet ik op moment van schrijven nog beginnen aan mijn Medië-Perzië tour, nu al een klein deel van mijn research materiaal met jullie delen.

Dit zijn niet noodzakelijkerwijs artikelen of onderwerpen die de definitieve tour gaan halen, maar het zijn zaken die ik in ieder geval ga doorlezen.

Wil je meekijken met deze of een van onze andere tours (ik zeg “onze” nu omdat wat vrienden ondertussen ook al tours in Arabisch, Spaans, Bulgaars en Italiaans hebben gegeven of vertaald) dan kun je je hier aanmelden: https://jwbijbel.tours/opgeven/