Leeslijst bij de “Babylonië” tour

Voor mijn tour #3 over de oude Babylonische beschavingen haal ik natuurlijk weer heel wat informatie op van de officiële website van Jehovah’s Getuigen: JW.org.

Zoals bij al mijn rondleidingen, ga ik letterlijk honderden pagina’s van tientallen verwante onderwerpen doornemen (voordeel van werkloos en vrijgezel zijn en in een globale Lock down zitten is dat je zeeën van tijd hebt 😃), maar ik zal jullie daar niet mee belasten. Voor nu deel ik enkele van de meest toegankelijke artikelen die ik zelf tegenkwam en in mijn tour gebruik:

Ik schat in dat deze artikelen voor de meesten wel aardig interessant zijn, maar het is maar een klein deel van het materiaal dat ik doorneem bij het samenstellen van mijn tour. Wie al mijn research artikelen wilt zien verwijs ik door naar dit artikel: https://jwbijbel.tours/2021/02/03/research-delen-van-babylonie-tour/

Wil je jezelf opgeven voor deze tour? Dat kan heel gemakkelijk door hier je gegevens achter te laten: https://jwbijbel.tours/opgeven/