Research delen van Babylonië tour

Op dit moment ben ik hard aan het werk om de Babylonië tour te maken. Ik ga een klein beetje hergebruiken van de Assyrië tour (het waren nauw verwante volken en ze spraken dezelfde Akkadische taal, dus dat moet kunnen, toch?), maar verder wordt het echt een opzichzelfstaand staand verhaal.

Ik ben ondertussen al bezig de leeslijst samen te stellen bij deze tour, die zoals altijd, weer een paar mooie artikelen van JW.org zal bevatten.

Maar, om iedereen een indruk te geven van hoe super veel informatie er te vinden is, en ook om inzichtelijker te maken door hoeveel informatie ik aan het ploegen ben om deze tour samen te stellen, leek het me een aardig idee om mijn “research” map te delen. Dit zijn niet noodzakelijkerwijs artikelen of onderwerpen die de definitieve tour gaan halen, maar het zijn zaken die ik aan het overwegen ben om er in op te nemen.

Leef je uit: https://www.icloud.com/iclouddrive/0NhSWcb_Gc3RcmZe40AOf2TvQ#research

Wil je meekijken met deze of een van onze andere tours (ik zeg “onze” nu omdat wat vrienden ondertussen ook al tours in Arabisch en Spaans hebben gegeven) dan kun je je hier aanmelden: https://jwbijbel.tours/opgeven/