Leeslijst bij de “Egypte” tour

Leeslijst bij de tour #1 “Vondsten uit het oude Egypte versterken ons geloof in Jehovah” 

In de Egypte tour gaan we onder andere door het British Museum wandelen. Ook raadplegen we de globe (via Google Earth) enkele keren om een beeld te vormen van waar de Bijbelse gebieden en landen liggen en wat de afstanden zijn waar we het over hebben.

Deze tour zal ongeveer 1,5 uur duren (met 10 minuten pauze in het midden) en zal geloof versterkende vondsten uit het oude Egypte belichten. Egypte is de eerste van de “8 koningen” waarover je hier meer kunt lezen: studie Wachttoren van 15 Juni 2012.

Deze tour is onder andere gebaseerd op de volgende artikelen die op Jw.org te lezen zijn:

Het is natuurlijk niet per se nodig of verplicht deze artikelen te lezen (of bij je gezinsaanbidding te bespreken), maar het vergroot wel de kans dat je meer zaken in waar je over gehoord hebt ook echt in de tour gaat herkennen 😁