2e Tour een groot succes, dat smaakt naar meer

Gisterenavond, maandag 26 oktober gaf ik voor de tweede keer de tour#1 “Bijbelse hoogtepunten van het British Museum”.

Dit is dan wel de tweede keer dat ik hem voor een groot publiek hield (312 aanwezigen) maar eigenlijk keek iedereen naar de 9de versie van deze rondleiding. Op de achtergrond ben ik steeds bezig geweest met na te denken over wat toe te voegen, wat weg te laten en wat leuk is om te benadrukken.

De leuke reacties die ik kreeg bevestigen voor mij dat hier echt behoefte aan is. Een kleine greep uit de grabbelton:

Dezelfde tour in November

Omdat er ondertussen alweer zoveel aanmeldingen per email binnen komen en dat een hoop werk is om ze te beantwoorden, ga ik de geïnteresseerden voortaan maar vragen een formulier in te vullen.

Wil je je zelf ook opgeven voor Tour #1 “Bijbelse hoogtepunten van het British Museum”? Vul dan het formulier op deze website in: Formulier.

Ideeën voor een volgende tour?

Ik vlieg in mijn eerste tour eigenlijk heel snel langs alle Bijbelse wereldmachten. Maar zou het niet leuk zijn om wat meer tijd per wereldmacht te kunnen besteden en er wat dieper in te duiken? Met dit in gedachte wil ik in december een helemaal nieuwe tour gaan geven, namelijk Tour #2 “Vondsten uit het oude Egypte versterken ons geloof in Jehovah” op 18 december 19:30. Wie zich daar nu al voor wilt opgeven kan dat doen door dit formulier in te vullen.