Londen bezoeken

Sinds begin dit jaar zitten we allemaal verplicht thuis. Er is geen bal aan zo.

Eigenlijk ga ik al een decennium lang ieder voorjaar wel een keer naar Londen. Soms met een vriend, maar vaker met een hele groep vrienden. Omdat ik er al zo vaak ben geweest neem ik steeds de rol van gids op me. Ik weet zo de weg te vinden, waar je een “oyster card” haalt en welke bus en Underground tracks je moet volgen.

Maar, wat altijd een hoogtepunt van zo een weekje Londen is, dat is toch wel de bijbelse rondleidingen die we op zaterdag ochtend en middag in het British Museum kunnen volgen.

Jammer dat voor wie het Engels niet zo goed machtig is ik altijd een hoop moet vertalen. Zou dat nou niet anders kunnen?

Nou ja, wat maakt het uit. Ik heb in 2020 toch geen kans om Londen te bezoeken 😦